Clătite proteice fără gluten uşor de preparat

Aug 08. 2017
Minute
5
Porţii
1
Kcal
163

Clătite proteice din 3 ingrediente, sănătoase şi uşor de preparat, fără adaos de făină, zahăr şi grăsimi.

    Ingrediente

  • 30 g pudră proteică
  • 1 ou
  • 50 ml apă sau lapte

Mod de preparare

Amestecaţi bine ingredientele într-un blender, shaker sau cu mâna pentru a nu rămâne cocoloaşe. Încălziţi o tigaie în prealabil. Dacă aveţi o tigaie bună non-aderentă, nu trebuie s-o ungeţi cu ulei.

Turnaţi aluatul în tigaia preîncălzită şi coaceţi clătitele câte 2 minute pe fiecare parte la foc mediu până când devin uşor maronii.

Ornaţi clătitele după preferinţe – cu fructe proaspete, iaurt, brânză quark, unt de nuci, boabe de cacao crude sau sirop de arţar.

Gustul şi consistenţa clătitelor pot să difere în funcţie de tipul de pudră proteică folosit. Câteodată, acestea pot fi mai uscate. În acest caz, vă recomand ca deasupra acestora să turnaţi iaurt, sirop de arţar sau sos de fructe.

Informaţii nutriţionale

Grăsimi
6
Fibre
1
Carbohidraţi
3
Kcal
163
Proteine
24

Comentarii

    Încă nu are recenzii

V-ar putea plăcea

Abonaţi-vă la newsletter-ul nostru