Rulou fără gluten umplut cu conopidă

May 30. 2017
Minute
45
Porţii
2
Kcal
308

Un rulou delicios şi savuros fără făină. Puteţi umple ruloul cu orice doriţi, dar eu vă recomand să încercaţi această reţetă. E foarte gustoasă!

    Ingrediente

  • 1 conopidă
  • 1 ou
  • 50g mozzarella rasă
  • ½ linguriţă sare de mare
  • ½ linguriţă oregano
  • ⅓ linguriţă piper negru măcinat




  • Umplutura

  • 3 linguri piure de roşii
  • 50 g brânză dată pe răzătoare
  • 100 g şuncă de calitate
  • măsline

Mod de preparare

Spălaţi conopida, tăiaţi-o în bucheţele şi preparaţi-o la aburi timp de aproximativ 8 minute. Daţi prin blender bucheţelele de conopidă preparate la aburi şi amestecaţi până la omogenizare. Aşezaţi conopida mărunţită pe un prosop sau pe o cârpă de bucătărie şi stoarceţi-o cât de mult puteţi. Amestecaţi într-un castron conopida stoarsă de apă, brânza dată pe răzătoare, oul şi condimentele. Turnaţi amestecul într-o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt şi modelaţi-l în formă de mici dreptunghiuri. Coaceţi-l la 220°C timp de 10 minute.

După 10 minute, scoateţi dreptunghiurile din cuptor, ungeţi-le cu piure de roşii şi presăraţi deasupra brânza dată pe răzătoare, şunca şi măslinele. Îndoiţi marginile dreptunghiului cu ajutorul unei hârtii de copt până când se suprapun. Prindeţi marginile una de cealaltă. Puteţi să îl rulaţi pentru a avea o formă mai frumoasă. Coaceţi ruloul umplut timp de încă 12-15 minute până când se rumeneşte. Lăsaţi-l să se răcească înainte de a-l tăia.

Informaţii nutriţionale

Grăsimi
14
Fibre
8
Carbohidraţi
11
Kcal
308
Proteine
31

Comentarii

    Încă nu are recenzii

V-ar putea plăcea

Abonaţi-vă la newsletter-ul nostru